Forum bts-gsm.eu
Luty 08, 2012, 21:48:50 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  
Autor Wątek: Play UMTS Dębno  (Przeczytany 15268 razy)
ktry
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #45 : Sierpień 09, 2010, 23:10:18 »

Jak widac pley nie zaczął oszczędzac tak do końca jak reszta operatorów.Właśnie postawili nową kratownicę dosłownie dwa metry od tej przewożnej.Jest chyba ze dwa albo trzy razy wyższa od tej konstrukcji polowej.Nie jestem na 100% pewny czy to pleya,ale wszystko wskazuje że raczej ich bo obok tej polowej tymczasowej na kołach.Jest to już prawdziwa kratownica stalowa,podobna do tej co ostatnio postawiła era w Dębnie.W momencie gdy era uruchomi swoje 3G na które ma już pozwolenie to tylko orangutan zostanie jako szczyt zacofania w Dębnie z jedną anteną na całe miasto i okolice i tylko gprs.Z kiepską jakością połączeń głosowych o internecie to lepiej nawet nie wspominac.
ktry
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Sierpień 16, 2010, 00:27:52 »

W dniu wczorajszy byłem w Kostrzynie i także zauważyłem nowy maszt na terenie jakiegoś tartaku.Sprawdziłem w pozwoleniach pley postawił drugi maszt w tym mieście.Nie wiem czy to już działa,ale anteny wiszą.Widac że coś się ruszyło w inwestycjach i w rozbudowie własnego zasięgu.
koz
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Wrzesień 12, 2010, 15:35:36 »

W Dębnie musieli juz włączyć  2 kolejny nadajnik wczesniej gubiłem zasięg  Play Online w jednym pokoju teraz praktycznie nawet w piwnicy jest zasięg  Duży uśmiech
ktry
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Grudzień 11, 2010, 22:10:30 »

W piątek zniknął mi internet i zasięg pleja,więc przełączyłem się na plusa.Piękny rozkładany maszt zwinięty i zaczęli wciągac kable na nowy stały maszt,dużo wyższy od tego polowego.Pewnie pojedzie w inne miejsce.Z tego nowego pewnie się zasięg poprawi w okolicach Dębna ze względu na wysokośc.Widac że im zależy na czasie,bo w piątek i dzisiaj siedzieli w deszczu i wietrze do nocy na czubku tego nowego.A ja i tak składam reklamację bo internet nie działa,a abonament trza płacic.Mam tylko nadzieję że nic nie pogorszą,bo do tej pory działało to super.2 mbit prawie cały czas trzymał na odbiorze,a na nadawaniu to chodził lepiej jak moja radiówka.
ktry
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #49 : Grudzień 15, 2010, 23:52:42 »

Uwineli się bardzo szybko moim zdaniem,już w poniedziałek był zasięg z nowego masztu.Całą niedzielę i sobotę uzbrajali nowy maszt w anteny,kable,radiolinię.Anteny ma inne,bo ma po dwie w jednym kierunku i trzy kierunki.Zasięg się poprawił i jest w tej chwili lepszy jak plusa.Nawet w piwnicy mam prawie ful 3G,2G.Net działa super w całym domu,a wcześniej to trzeba było przy oknie stac.Teraz mogę w pełni cieszyc się nową zabawką którą se kupiłem pod choinkę N8.
artysta1001
Gość
« Odpowiedz #50 : Maj 01, 2011, 14:08:29 »

W piątek zniknął mi internet i zasięg pleja,więc przełączyłem się na plusa.Piękny rozkładany maszt zwinięty i zaczęli wciągac kable na nowy stały maszt,dużo wyższy od tego polowego.Pewnie pojedzie w inne miejsce.Z tego nowego pewnie się zasięg poprawi w okolicach Dębna ze względu na wysokośc.Widac że im zależy na czasie,bo w piątek i dzisiaj siedzieli w deszczu i wietrze do nocy na czubku tego nowego.A ja i tak składam reklamację bo internet nie działa,a abonament trza płacic.Mam tylko nadzieję że nic nie pogorszą,bo do tej pory działało to super.2 mbit prawie cały czas trzymał na odbiorze,a na nadawaniu to chodził lepiej jak moja radiówka.
również miałem tak samo, ale dlaczego tak sie dzieje?
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Copyright © 2008-2009 bts-gsm.eu
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.129 sekund z 20 zapytaniami.