|
zajadacz
|
 |
« Odpowiedz #30 : Marzec 10, 2010, 20:51:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ktry
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #31 : Marzec 11, 2010, 18:58:00 » |
|
Nie to nie to.Wygląda to jak polowy maszt wojskowy.Składa się z elementów i jest rozkładany.Posiada nawet dwa koła,po złożeniu można to podczepic do samochodu i przewiezc bez problemu.Na samej górze trzy anteny i pod antenami jakieś skrzynki.Zrobię zdięcia to podeśle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k42n
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #32 : Marzec 16, 2010, 21:17:11 » |
|
ktry , z tego co piszesz to wyglada mi to na mobilna stacje  Operatorzy używaja czegoś takiego gdy nie maja wyjscia i nie mozna postawic konstrukcji na stale Mysle ze beda gdzies w poblizu bedą stawiac cos bardziej trwalego a ten "beteesowóz" to tylko na jakies czas. Bardzo fajna sprawa prawdziwa perełka, zrób fotki ,P4 jeszcze nie widzialem ,tylko Centka ale niestety nie mam zdjęć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ktry
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #33 : Marzec 19, 2010, 22:18:40 » |
|
Zdjęcie tego cuda w wydaniu pleya.To jest jeszcze złożone i nie podłączone.Po rozłożeniu będzie dużo wyższe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zajadacz
|
 |
« Odpowiedz #34 : Marzec 19, 2010, 22:21:04 » |
|
Ale piękne! Szkoda że jak bywam w Dębnie to w całkiem innej części, z chęcią bym sobie to obejrzał z bliska.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ktry
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #35 : Marzec 19, 2010, 22:27:36 » |
|
jeszcze dolna częśc
|
|
|
|
|
|
|
|
ktry
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #36 : Marzec 19, 2010, 22:30:13 » |
|
no i w całej okazałości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zajadacz
|
 |
« Odpowiedz #37 : Marzec 19, 2010, 23:22:41 » |
|
Z tego co widzę to chyba to jest wojskowy maszt, albo jakiś model produkowany dla wojska. Ciekawe czy kupili nowy, czy też może jest to jakiś używany z demobilu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k42n
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #39 : Kwiecień 01, 2010, 12:26:54 » |
|
Rewelacja  Jeżeli chodzi o WZŁ to ma kase żeby korzystać z masztów wrzecionowych np. http://www.geroh.com/bildergalerie/2/0/8/0/112/0/diashow_71.htm Sam widziałem taki maszt 30m wysokości bez odciągów ,odchyla sie od pionu o 1st przy wietrze 120 km/h- naprawde gruba kasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ktry
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #40 : Kwiecień 02, 2010, 00:41:34 » |
|
Wczoraj już to rozłożyli,a dzisiaj zamontowali radiolinię na samej górze.W szoku byłem jak zobaczyłem coś czerwonego z daleka.Specjalnie podjechałem bliżej patrzę a na szczycie anten siedzi se człowieczek w czerwonej bluzie i wygrzewa się na słońcu.Pewnie odpoczywał po pracy.Na drugim swoim nadajniku też coś mieszali inna ekipa,pewnie lada dzień odpalą go.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
norbert gotowicki
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #41 : Kwiecień 07, 2010, 16:51:02 » |
|
witam era w końcu odpaliła nadajnik wszytko działa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ktry
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #42 : Kwiecień 08, 2010, 00:04:16 » |
|
Era rzeczywiście uruchomiła wreszcie te swoje anteny,ale niestety działa tylko 2G w 3G ery brak.Mam nadzieje że nie trzeba będzie znowu czekac ponad rok na 3G.Wydaje mi się żeby teraz budowac całą konstrukcję i tylko 2G to paranoja,lub oszczędnośc w kryzysie.Sygnał pleja z tej konstrukcji przenośnej też się dzisiaj pojawił narazie tylko 3G i bez możliwości zalogowania się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ktry
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #43 : Kwiecień 15, 2010, 23:57:27 » |
|
No i pley odpalił dzisiaj swoją stację przewożną.W pełni sprawną bo działającą w 3G jak i w 2G w przeciwienstwie do jak od zawsze w Dębnie zacofanej ery,bo działająca tylko w 2G.W okolicy mojego domu to teraz mam silniejszy sygnał pleja jak plusa.Między innymi z tego powodu w czerwcu żegnam się z plusem i dwa numery przenoszę do pleja.Plusowi ostatnio woda sodowa udezyła do głowy z powodu że są liderami i zaczeli ze swoimi ofertami i promocjami cofac się w stecz.Oby nie obudzili się za póżno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koz
Nowy użytkownik

|