intnet
Nowy użytkownik

|
 |
« : Sierpień 08, 2009, 20:02:26 » |
|
Koledzy czy obiło się Wam gdzieś o uszy, czy Play planuje zbudować NodeB w miejscowości Ząbkowice Śląskie? , Jak narazie to biała plama jeśli chodzi o internet:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
intnet
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 19, 2009, 20:10:15 » |
|
To rzeczywiście już jakiś postęp skoro decyzja przyznana. Teraz zastanawiam sie jak długo będzie trwało faktyczne uruchomienie nadajników. Pozdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marek
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 22, 2009, 21:45:28 » |
|
Witam . Co wiem! to napewno nadajnik Play miał być na wieży Kościoła Bonifratów, ale konserwatów nie zezwolił na następne ! są już tam dwa!!! Play ma kłopot , abonenci również 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R2
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 22, 2009, 21:53:55 » |
|
PLAY to zawsze ciekawie ma z tymi kościołami.Był przypadek że książe się wkurzył i poprzecinał przewody na stacji:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zajadacz
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 22, 2009, 22:30:45 » |
|
Był przypadek że książe się wkurzył i poprzecinał przewody na stacji:D
A gdzie to taki dobry? Przecież to bez sensu i logiki. Parafia kasę dostaje z tego, mają co najmniej kilka stówek miesięcznie za nic. Kiedyś słyszałem że księdzu potrzebna jest zgoda kurii na postawienie stacji bazowej na kościele, ale nie wiem ile w tym prawdy. Zresztą mohery powinny słuchać księdza a nie protestować. Jak im radio maryja z 1 kW emitowanej mocy stawiają na kościele to się ciszą, a BTS, który ma max kilkadziesiąt W na kanał szkodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marek
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 21, 2009, 14:32:06 » |
|
Dziś zamontowano urządzenia NodeB operatora Play, na wieży Kościoła Bonifratów przy ul. 1 Maja.Ciekaw jestem kiedy nastąpi rozruch? zgoda na lokalizację jest? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
intnet
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 25, 2009, 11:24:28 » |
|
Dzięki kolego za informację wszyscy na to czekaliśmy. Teraz to już z górki..  Zgoda na tą lokalizację została wydana juz wcześniej. Prawdopodobnie na dniach wszystko ruszy.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2009, 11:29:05 wysłane przez intnet »
|
|
|
|
|
|
|
intnet
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 01, 2009, 15:15:42 » |
|
Próbowałem połączyć sie z telefone z edge i niestety mi się nie udało. Dodam ze używałem karty Play Online. Tymczasem kolega tym samym telefonem ale z kartą Play fresh łączy się bez problemu. Ciekawe czemu tak się dzieje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zajadacz
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 02, 2009, 16:22:56 » |
|
Play Online działa tylko na zasięgu własnym UMTS Play, na GSM Play generalnie nie działa. Czasem ponoć są przypadki że chodzi, ale są to wyjątki, a nie reguła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lesio
Nowy użytkownik

|