KryzyS
Nowy użytkownik

|
 |
« : Marzec 19, 2008, 19:39:23 » |
|
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=16755 Kiedyś podany tam link działał, zdjęcia budowy BTSa były bardzo sympatyczne, i takie pytanie mam, czy ma ktoś materiały takiego typu? Zdjęcia, filmiki z budowy? Info w takiej formie jest ciekawe w cholerę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zajadacz
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 19, 2008, 22:46:14 » |
|
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=16755 Kiedyś podany tam link działał, zdjęcia budowy BTSa były bardzo sympatyczne, i takie pytanie mam, czy ma ktoś materiały takiego typu? Zdjęcia, filmiki z budowy? Info w takiej formie jest ciekawe w cholerę. A faktycznie wcięło, a zdjęcia były bardzo ciekawe, zwłaszcza ten sikający pracownik  . Ale user który to założył na picassie to było UMTSNO.de (iddd.de), czyli najbardziej kłamliwa strona o telefonii komórkowej w całym inernecie, więc może lepiej, że poleciało  . Ale wracając do tematu: jak ktoś ma takie fotki/serię fotek to chętnie opublikujemy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aga
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 20, 2008, 22:39:50 » |
|
Witam, czy mógłby mi ktoś polecić jakąś literaturę dla POCZĄTKUJĄCYCH (czyli napisaną dla przeciętnego śmiertelnika -> takie podstawy podstaw:) ) dotyczącą budowy stacji bazowych telefonii komórkowych?  ? Za wszelkie info będę bardzo wdzięczna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R2
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 15, 2009, 22:39:04 » |
|
Jeśli ktoś zainteresowany budową stacji ERY i PLAY . pisać:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R2
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 21, 2009, 22:38:33 » |
|
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-09/a1488877.jpg Nokia FLEXI UMTS .sorki za jakość ale jak będzie zainteresowanie to zapodam coś więcej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zajadacz
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 21, 2009, 22:49:39 » |
|
Proszę o wstawianie zdjęć bezpośrednio na forum, łatwiej obejrzeć i jest pewność że kiedyś nie znikną z tamtego serwera  A jakiego to operatora? Plus?
|
|
|
|
|
R2
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 22, 2009, 07:21:43 » |
|
ERA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k42n
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 24, 2009, 10:50:38 » |
|
NOKIA FLEXI w Erze ? Myslalem ze to tylko Polkomel Co do wiedzy na temat budowy stacji każdy z operatorów wydaje zestaw wytycznych wg ktorych nalezy postepowac przy projektowaniu, budowie etc. Powinieniem mieć gdzies w domu z posadowienia Pfleiderer'a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uploader
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 15, 2010, 14:54:04 » |
|
ERA, i nie tylko 2G ale też 3G
|
|
|
|
|
|
|
|
uploader
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 15, 2010, 14:59:42 » |
|
Nowa szafa ERY outdoorowa typu FCOA z FlexiGSM
|
|
|
|
|
|
|
|
uploader
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 15, 2010, 15:02:20 » |
|
no 3G też w szafie fy. Eltek
|
|
|
|
|
|
|
|
sopel
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 23, 2010, 18:15:44 » |
|
A jakie zdjęcia z budowy stacji Play was interesują?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KurkaRurka
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 30, 2010, 15:40:17 » |
|
Cześć wszystkim.
Jestem nowy w tym temacie i na forum (jak zapewne widzicie)
Chciałbym troszkę popracować w takiej właśnie telekomunikacji, "bezprzewodowej".
Macie może jakieś porady gdzie powinienem zacząć szukać ? [Mieszkam obecnie w stolicy (jeśli to coś pomoże)]
pytanie do UPLOADER : można gdzieś takie stacje sobie pooglądać z bliska ? Widzę że masz dobre fotki ? Sam robiłeś ? Może mi pomożesz i wytłumaczysz na takiej lokalizacji jak to działa. ?? please.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2010, 15:42:58 wysłane przez KurkaRurka »
|
|
|
|
|
uploader
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 15, 2010, 22:08:10 » |
|
Cześć wszystkim.
Jestem nowy w tym temacie i na forum (jak zapewne widzicie)
Chciałbym troszkę popracować w takiej właśnie telekomunikacji, "bezprzewodowej".
Macie może jakieś porady gdzie powinienem zacząć szukać ? [Mieszkam obecnie w stolicy (jeśli to coś pomoże)]
pytanie do UPLOADER : można gdzieś takie stacje sobie pooglądać z bliska ? Widzę że masz dobre fotki ? Sam robiłeś ? Może mi pomożesz i wytłumaczysz na takiej lokalizacji jak to działa. ?? please.
No slucham Kurkaruka jak ci moge pomoc ? pisz prw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|