Forum bts-gsm.eu
Luty 08, 2012, 22:44:30 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pieniny  (Przeczytany 1450 razy)
maleckileszek
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« : Wrzesień 04, 2010, 20:15:21 »

Chciałem poinformować o całkowitym braku zasięgu wszystkich polskich operatorów w miejscowości Sromowce Niżne i w całej okolicy Trzech Koron. Natomiast słowackie sieci Orange i T-Mobile mają się bardzo dobrze nawet głęboko na terytorium Polski. Zwracam się z pytaniem czy to jest o.k. że polscy operatorzy tak po macoszemu traktują przygraniczne tereny?
zajadacz
Administrator
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 04, 2010, 21:45:18 »

Polscy operatorzy generalnie mają w d*** jakiekolwiek inwestycje. Jedyne co ich interesuje to wydoić jak najwięcej ze swoich firm. Czechy i Słowacja są dużo mniej zacofane telekomunikacyjnie od Polski. I to zarówno jeśli chodzi o pokrycie zasięgiem jak i o internet.
baluu
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 05, 2010, 22:47:26 »

Era z tego co czytałem w sieci chce postawić stacje w Sromowcach Niżnych ale szef parku narodowego nie zgadza się... i inwestycja stoi... ;-(
ktry
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 10, 2010, 22:35:25 »

Potwierdzam rok temu płynąłem łódką po Dunajcu i rzeczywiście plusa brakowało.Plus olewa tereny przygraniczne tak na południu jak i na zachodzie Plski.Dla przykładu jadąc drogą od Mieszkowic w stronę Odry i wzdłuż rzeki aż do Osinowa brak plusa.Niemcy za to walą z pełnej mocy do wyboru kilku operatorów i im się opłaca.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Copyright © 2008-2009 bts-gsm.eu
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.093 sekund z 20 zapytaniami.