Forum bts-gsm.eu
Luty 08, 2012, 06:41:43
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Zdjęcia BTS
|
Mapa BTS
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
>
Inne
>
Telekomunikacja mobilna ogólnie
>
Zmiana operatora- zanim się zdecydujesz wypróbuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Zmiana operatora- zanim się zdecydujesz wypróbuj (Przeczytany 3020 razy)
Bast
Nowy użytkownik
Zmiana operatora- zanim się zdecydujesz wypróbuj
«
:
Maj 31, 2010, 16:55:26 »
Hej! Ostatnio myślę o zmianie operatora. Nie będę robił antyreklamy operatorowi u którego jestem, ale rachunki za rozmowy poprostu mnie przerażają. Mam własna firmę, dużo dzwonię, załatwiam wiele spraw przez telefon. Niedawno dowiedziałem się o nowej ofercie w Play za złotówkę. Do wyboru mamy dwa pakiety: albo 60 minut co miesiąc do wszystkich sieci lub nieograniczona ilość minut do znajomych w Play. Ale zabawa dopiero się zaczyna. Nie tylko nie trzeba zmieniać numeru, ale także gdy oferta nam się nie spodoba możemy ją zerwać i wrócić do poprzedniego operatora. Jest to fajna sprawa dla tych co zamierzają coś zrobić ze swoimi ogromnymi rachunkami i zmienić operatora. można wypróbować ofertę, a nie od razu wiązać się umową na dwa lata.
zajadacz
Administrator
Aktywny użytkownik
Odp: Zmiana operatora- zanim się zdecydujesz wypróbuj
«
Odpowiedz #1 :
Maj 31, 2010, 20:21:04 »
To co piszesz wygląda mi na reklamę Play. Play=tanio, ogromne problemy z zasięgiem, tragiczny BOK.
ktry
Nowy użytkownik
«
Odpowiedz #2 :
Czerwiec 03, 2010, 13:04:45 »
Może to i kolega reklamuje,ale z drugiej strony patrząc dlaczego dawac się doic W3 nadal jak można taniej i lepiej bynajmniej w moim konkretnym przypadku i w mojej lokalizacji.Podam prosty przykład.Dwa tygodnie przeniosłem jeden numer z plusa.Plus dawał mi w abonamencie 25 zł 100 minut do wszystkich,umowa na 12 mies.bez telefonu dodam 10 lat w sieci i z wielką łaską.Pley na dzień dobry dał 240 minut na identycznych warunkach.Z zasięgiem zero problemu,net śmiga lepiej jak z plusa ,pley24 o wiele lepszy jak ebok plusa.Drugi numer w lipcu przenoszę i właśnie na tą promocję.60 minut za 1 zł przez 6 miesięcy minuta wychodzi 0,016 zł do wszystkich i bez zobowiązania.Jako ciekawostkę dodam że plej zlikwidował ograniczenie prędkości na moim przewożnym btsie na internet do 1 mbit.Może pomyłka może awaria albo celowo bo nie przeciążony.Na razie jest super oby tak dalej.
d_n_84
Nowy użytkownik
«
Odpowiedz #3 :
Czerwiec 07, 2010, 12:11:32 »
Zgadzam się z użytkownikiem "ktry". Od 2 lat mam internet w sieci Play i jestem bardzo zadowolony. Co do nowej ich oferty LongPlay to z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nic lepszego obecnie nie znajdziemy. Już sam abonament 1 zł i możliwość wyboru jednego z dwóch pakietów stawią tą ofertę na pierwszym miejscu. Jeżeli coś jest dobre to czemu niby miałbym nie wypróbować tej oferty.
ktry
Nowy użytkownik
«
Odpowiedz #4 :
Czerwiec 17, 2010, 00:40:04 »
Może komuś się przyda moja rada.Chcąc uzyskac dobrą ofertę na przedłużenie umowy w plusie warto podpisac nową umowę z nowym operatorem na przeniesienie numeru z plusa do innej sieci.Ja tak zrobiłem i od kilku dni wydzwaniają do mnie z coraz to lepszą ofertą,abym cofnoł rezygnację i został nadal u nich.Niestety mnie nie przekonali ze względu na drogie pakiety internetowe postanowiłem odejśc do pleya,ale jeśli chodzi o rozmowy to całkiem dobra oferta prawie jak w pleju a niekiedy nawet lepsza.No oczywiście nie biorę pod uwagę tej na próbę pleya za 1 zł 60 min na 6 mies.bez zobowiązań,bo tego to już chyba nikt nie pobije.
jarek13
Nowy użytkownik
«
Odpowiedz #5 :
Grudzień 07, 2010, 19:28:21 »
Dzięki za przestrogę. A już prawie mnie skusili tą promocją.
Strony: [
1
]
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
Stacje bazowe
-----------------------------
=> Zdjęcia